JOVD Nieuws : JOVD verkiest nieuw Hoofdbestuur

Haarlem, 22 november 2008 - De JOVD heeft zaterdagavond tijdens haar congres in Haarlem een nieuw Hoofdbestuur verkozen. Jeroen Diepemaat is voor een tweede termijn van een jaar verkozen tot Landelijk Voorzitter en gaat leiding geven aan een nieuw bestuur, bestaande uit zes personen.

 


Marloes Kuijpers uit Nijmegen werd verkozen tot Algemeen Secretaris en Bouke Winsemius uit Groningen tot Landelijk Penningmeester. Jeroen Benning uit Den Haag zal aan de slag gaan als Vice-voorzitter met de portefeuille internationaal. Jan de Geus uit Amsterdam is verkozen tot Algemeen Bestuurslid politiek en Nick Grisel uit Geldrop tot Algemeen Bestuurslid organisatie, vorming & scholing.

Het nieuwe Hoofdbestuur heeft als taak de JOVD te besturen tijdens haar XIIe lustrum. Op 25 februari 2009 bestaat de JOVD 60 jaar. Daarmee is de JOVD de oudste politieke jongerenorganisatie in Nederland.

Diepemaat heeft veel vertrouwen in het komende bestuursjaar: "Met een nieuw enthousiast team gaan wij komend jaar verder bouwen aan een liberaler Nederland. Met de Europese verkiezingen en ons 60-jarig bestaan voor de deur zullen wij onze visie op de toekomst wederom luid en duidelijk ten gehore brengen."

 


Klik hier voor het nieuwsarchief