Club '49

Het bestuur van donateursnetwerk Club '49 wordt benoemd door het Hoofdbestuur van de JOVD voor een termijn van drie jaar. Het bestuur is als volgt geconstitueerd:

Rutger de Ridder

Voorzitter
E-mailadres: rutger.de.ridder@jovd.nl
Afdeling: Den Haag e.o.

Rutger de Ridder is Landelijk Voorzitter van de JOVD en in die hoedanigheid voorzitter van het donateursnetwerk. Eerder was hij onder meer actief voor de JOVD als bestuurslid van de afdeling Den Haag en Hoofdbestuurslid Opleiding & Training. 

Tom Leijte

Secretaris
E-mailadres: tom.leijte@club49.nl
Afdeling: Utrecht e.o.

Tom Leijte is voormalig Landelijk Voorzitter van de JOVD. Hij was eerder onder meer actief voor de JOVD als Hoofdbestuurslid Politiek en Opleiding & Training en Landelijk Vicevoorzitter. 

Nick Derks

Penningmeester
E-mailadres: nick.derks@club49.nl
Afdeling: Rijk van Nijmegen c.a.

Nick is voormalig waarnemend Landelijk Voorzitter van de JOVD en was daarvoor onder meer actief voor de afdeling Nijmegen en als Landelijk Penningmeester en Landelijk Vicevoorzitter met de portefeuille Organisatie. Voorts zet Nick zich op dit moment in als fractievoorzitter voor de VVD in Wijchen.

Matthijs van de Burgwal

Bestuurslid
E-mailadres: matthijs.van.de.burgwal@club49.nl
Afdeling: Flevoland

Matthijs is voormalig Landelijk Voorzitter van de JOVD. Hij was eerder onder meer actief als bestuurder in de afdeling Flevoland en als Hoofdbestuurslid Voorlichting en Marketing. Daarnaast werkt Matthijs als adviseur voor Randstad Nederland.