Introductie

Hier vind je meer informatie over de Amsterdamse afdeling van de JOVD. De JOVD Amsterdam e.o. bestaat al sinds 1949. Sinds 1 januari 2000 is de JOVD gekoppeld aan de VVD, als jongerenorganisatie. De JOVD is echter een politiek onafhankelijke jongerenorganisatie. In de praktijk betekent dit dat wij onze eigen standpunten kunnen innemen, onze eigen visies kunnen formuleren en zelf bepalen wat wij denken dat goed is voor Nederland en in ons geval voor Amsterdam.

JOVD Amsterdam e.o is de grootste JOVD-afdeling van het land met meer dan 350 leden. Wij bieden de ideale mix tussen inhoud en gezelligheid. Bij ons is het mogelijk om je mening te scherpen tijdens debatten, deel te nemen aan luchtige maar leerzame cursussen, gezellig te borrelen met andere JOVD’ers of een interessante sprekersavond te bezoeken. Dit kan binnen de afdeling Amsterdam e.o, maar ook landelijk, bij andere afdelingen en zelfs internationaal.

Tevens viert de JOVD Amsterdam e.o. dit jaar haar 70e verjaardag, wat één groot feest belooft te worden. Er worden spectaculaire evenementen georganiseerd om het 14elustrum van onze prachtige vereniging onvergetelijk te maken. Het wordt een jaar van terugblikken en vooruitkijken, van beleven en herbeleven.

Daarnaast biedt JOVD Amsterdam e.o jou als lid de mogelijkheid om je (politieke) ambities en talenten te ontwikkelen en te gebruiken. Speciaal voor het ontwikkelen van politiek talent heeft de Amsterdamse afdeling "De Politieke Leerschool" opgericht. Daarbij krijgen leden van de afdeling elke maand een training van een deskundige op een bepaald gebied. Dit kunnen trainers van de JOVD zijn, maar ook van andere organisaties.

Hopelijk tot snel!

Foto's

Sfeer proeven? Er zijn nog meer foto's

Ook lid worden?

Word lid en sluit je aan bij 3.000 jonge liberalen

Word lid

Slechts € 5,- tot het einde van het eerste kalenderjaar