Introductie

Leuk dat je kijkt op de pagina van JOVD Baronie van Breda! Je weet vast al meer over de JOVD omdat je kijkt op de pagina van de mooiste afdeling van Nederland, maar graag vertellen we je iets meer over ons.

Zoals je misschien al weet is de JOVD sinds 2000 dan wel de officiële jongerenpartij van de VVD, maar politiek zijn we onafhankelijk. Elk lid, dus óók jij, wordt aangemoedigd zelf standpunten in te nemen! De JOVD is met andere woorden dé politieke jongerenorganisatie voor de liberale jongere!

Baronie van Breda is een afdeling van rond de 120 leden die West-Brabant omvat. Wij moedigen onze leden aan om mee te doen aan politieke activiteiten. Naast leuke politieke activiteiten organiseren wij ook sprekersavonden. Dit zijn interessante gesprekken met mensen uit de politiek of het bedrijfsleven. Een ander hoogtepunt op onze politieke activiteitenagenda is het PJO-debat. Daar kruisen we de verbale degens met andere politieke jongerenorganisaties!

Onze afdeling houdt zich voornamelijk bezig met regionale of landelijke politiek. Daarom moedigen wij je aan om je oren en ogen open te houden in jouw woonplaats, om zoveel mogelijk een liberaal geluid te verspreiden doorheen heel West-Brabant. Of, om jou te ontplooien tot een liberaal waar niemand in jouw gemeente, Noord-Brabant of Nederland om heen kan. Dat kunnen we doen door trainingen en debatavonden. Baronie van Breda is ook actief in de politieke meningsvorming, en daar kan jij als lid ook aan meedoen. Als je actief wordt binnen de afdeling, kan je meehelpen om ons liberaal geluid door te laten klinken in de media.

Naast politieke evenementen houden wij ook met enige regelmaat informele activiteiten, en volgen wij onze evenementen vaak op met een gezellige borrel. Zoek ons daar gerust op om ons beter te leren kennen, of om gezellig met ons te genieten van een biertje of een bitterbal.

We zien je graag op een van onze activiteiten! Voor meer informatie kan je altijd terecht bij een van de bestuursleden.

Met liberale groeten,

Het bestuur van de JOVD Baronie van Breda

Meer events? Check de agenda

Ook lid worden?

Word lid en sluit je aan bij 3.000 jonge liberalen

Word lid

Slechts € 5,- tot het einde van het eerste kalenderjaar