Introductie

Wie zijn wij?

De JOVD is opgericht om mensen bij te scholen over het liberalisme en ze een platform te bieden om zich op te kunnen ontwikkelen. De vereniging heeft afdelingen over het hele land.

De JOVD Den Haag e.o. is één van die afdelingen en behoort tot de grotere van het land. De leden zijn de baas van de afdeling. Zij kiezen ieder jaar een bestuur. Het gekozen bestuur van zes leden zorgt ervoor dat er dit jaar activiteiten voor en door leden worden georganiseerd. Naast dat we veel leden uit Den Haag hebben, zijn er ook mensen uit bijvoorbeeld Westland, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Zoetermeer en Gouda bij ons actief!

Wat doen wij?

De JOVD Den Haag e.o. richt zich vooral op regionale en gemeentepolitiek. Wij bieden mensen de mogelijkheid om deel te nemen in commissies en mee te doen aan debatten, vergaderingen en cursussen over het liberalisme of hoe je moet onderhandelen. Ook bezoeken we ministeries, de Tweede Kamer of ambassades, gaan we in gesprek met politici, leren we mensen hoe ze beleid kunnen beïnvloeden via moties en schrijven we persberichten.

Contact

Email


Ook lid worden?

Word lid en sluit je aan bij 3.000 jonge liberalen

Word lid

Slechts € 5,- tot het einde van het eerste kalenderjaar