Raad van Advies

De raad van advies is een commissie binnen de Haagse afdeling die het bestuur gevraagd en ongevraagd van advies voorziet. De commissie bestaat uit leden die zelf ooit in het bestuur hebben gezeten en in hun tijd erna veel voor de JOVD Den Haag hebben betekent.

Kascontrole commissie

De kascontrole commissie zorgt er voor dat het financiële beleid van de Haagse JOVD afdeling op orde is. Zij zitten ieder jaar een aantal keer samen met de penningmeester om de financiën te controleren.

Lijkt het je leuk in de financiën van de afdeling gezond te houden? Meld je dan nu aan! Aanmelden kan door je motivatie en CV te mailen naar bestuur@jovddenhaag.nl

Politieke commissie

Het algemeen bestuurslid politiek en voorlichting is opzoek naar leden voor de politieke commissie. De politieke commissie houdt zich voornamelijk bezig met het schrijven van opiniestukken en persberichten, maar ook de Haagse media wordt nauwlettend gevolgd om zo in te springen op thema’s waar wij onze stem goed kunnen laten horen.

Lijkt het jou leuk om je een jaar lang in te zetten voor onze prachtige afdeling, mee te schrijven aan opiniestukken en artikelen voor ons verenigingsblad én de Haagse media nauw te volgen? Meld je dan nu aan!

Aanmelden kan door je motivatie en curriculum vitae te mailen naar bestuur@jovddenhaag.nl

Organisatie commissie

De organsiatie commissie zorgt voor verschillende leuke evenementen. Zo organiseren zij een afdelingsreis en verschillende grotere evenementen. Op die manier zorgen zij er voor dat er leuke activiteiten zijn voor de leden van JOVD Den Haag e.o. om te bezoeken.

Ben jij een gestructureerd en een organisatietalent? Meld je dan nu aan! Aanmelden kan door je motivatie en curriculum vitae te mailen naar bestuur@jovddenhaag.nl

Unie van Zoetermeer

Zoetermeer had tot voor kort haar eigen JOVD afdeling. Sinds enkele jaren is deze afdeling opgegaan in JOVD Den Haag e.o. Wel worden er nog jaarlijks diverse activiteiten in Zoetermeer georganiseerd, hiervoor is de Unie van Zoetermeer verantwoordelijk!

Woon jij in Zoetermeer en wil je graag activiteiten in de mooie stad organiseren? Meld je dan nu aan! Aanmelden kan door je motivatie en curriculum vitae te mailen naar bestuur@jovddenhaag.nl