Introductie

JOVD Eindhoven is de gezelligste politieke jongerenorganisatie van Eindhoven. Sinds januari 2000 is de JOVD de officiële jongerenorganisatie van de VVD. In politiek opzicht is de JOVD volledig onafhankelijk. Dit betekent dat wij onze eigen standpunten mogen bepalen. Zo is de JOVD bijvoorbeeld voor de legalisering van softdrugs, in tegenstelling tot de VVD.

Voor meer informatie check de Agenda en ook de Facebook pagina

Verder zijn we ook actief op Twitter!

JOVD Eindhoven organiseert verschillende activiteiten. Zo geven wij cursussen, bijvoorbeeld een cursus debatteren, spreken in het openbaar en liberalisme. Daarnaast komen er regelmatig sprekers langs. Verder is JOVD Eindhoven een vereniging waar elke maand gezellig geborreld kan worden. Onder het genot van een bitterbal kan er gediscussieerd worden over uiteenlopende onderwerpen. Al deze activiteiten vinden doorgaans op woensdagavond plaats in "The Trafalgar Pub" te Eindhoven.

Ben je jong, politiek geïnteresseerd en liberaal? Dan is JOVD Eindhoven de plek voor jou! Kom gezellig een keer langs op een van onze activiteiten of neem contact op met het bestuur.

E-mail: Bestuur@jovdeindhoven.nl

Foto's

Sfeer proeven? Er zijn nog meer foto's

Ook lid worden?

Word lid en sluit je aan bij 3.000 jonge liberalen

Word lid

Slechts € 5,- tot het einde van het eerste kalenderjaar