Introductie

Welkom op de website van één van de jongste afdelingen van de JOVD! Sinds december 2010 zijn wij de Flevolandse afdeling van de Jongerenorganisatie Vrijheid en Democratie. Met bijna tachtig leden zijn we een kleine, maar enorm gezellige afdeling!

Wij bieden zowel inhoud als gezelligheid. Bij ons is het mogelijk om je mening te scherpen tijdens debatten, deel te nemen aan luchtige maar leerzame trainingen, gezellig te borrelen met andere JOVD’ers of een interessante sprekersavond te bezoeken. Dit kan binnen de afdeling Flevoland en haar zes gemeenten, maar ook landelijk, bij andere afdelingen en zelfs internationaal.

De JOVD kenmerkt zich vooral als een politieke leerschool. Onder andere Mark Rutte, Hans Wiegel en Jort Kelder waren ooit actief binnen de JOVD. Onder het kopje agenda hierboven zie je de komende activiteiten van de afdeling Flevoland. Ook als je nog geen lid bent, ben je van harte welkom! Hoe meer mensen er naar onze activiteiten komen, hoe gezelliger het is.

Daarnaast biedt JOVD Flevoland jou als lid de mogelijkheid om je (politieke) ambities en talenten te ontwikkelen en te gebruiken. Ben jij een liberaal in hart en nieren, en wil jij je actief inzetten voor JOVD Flevoland? Dat kan. Door een mail/berichtje te sturen naar de secretaris (kijk bij het kopje bestuur voor de contactmogelijkheden), met daarin je naam en mobiele nummer, zullen wij snel contact met je opnemen om te bekijken op welke manier jij actief kunt bijdragen binnen JOVD Flevoland.

Hopelijk tot snel!

Namens het bestuur,

Roemer Hoogerwerf
Voorzitter JOVD Flevoland

Foto's

Sfeer proeven? Er zijn nog meer foto's

Ook lid worden?

Word lid en sluit je aan bij 3.000 jonge liberalen

Word lid

Slechts € 5,- tot het einde van het eerste kalenderjaar