• Roemer Hoogerwerf
  Voorzitter

  Roemer Hoogerwerf

  Ik ben Roemer Hoogerwerf, 21 jaar, en dit jaar vervul ik de positie als voorzitter. Ik ben inmiddels al vijf jaar lid van de JOVD en ik heb als doel een fris en jong ledenkader te ontwikkelen en politiek leuk te maken. Dit jaar zal ik het bestuur dirigeren, hen de extra steun te geven waar nodig is en om vooral te motiveren en het beste uit henzelf te halen. In mijn eigen tijd studeer ik voor een MSc. in Digital Driven Business en spendeer ik tijd aan de Noorse taal en doe graag aan sport, waaronder golf. Heb jij zin om een keer langs te komen of heb je een vraag? Stuur mij dan gerust een bericht!
 • Erik Sjoers
  Secretaris

  Erik Sjoers

  Mijn naam is Erik Sjoers, ik ben bijna 17 jaar oud en trots Drontenaar. In bestuur Hoogerwerf heb ik de rol van secretaris; het notuleren van (leden)vergaderingen en het versturen van de nieuwsbrief zijn mijn belangrijkste taken. Daarnaast ben ik vicevoorzitter en samen met Wessel verantwoordelijk voor de politieke lijn van de afdeling. Buiten de JOVD ben ik fractie-assistent van de VVD in Dronten en studeer ik rechten in Utrecht. Wil je graag in contact komen met de afdeling of heb je een vraag? Mailen/appen/bellen kan altijd!
 • Wessel Petersen
  Penningmeester

  Wessel Petersen

  Ik ben Wessel Petersen, 17 jaar, en ik ben al sinds ik me het kan herinneren en enorme fan van cijfertjes, ik vind het dan ook een eer dat ik penningmeester mag zijn van deze mooie afdeling. Als penningmeester is het mijn taak te zorgen voor een stabiele financiële basis voor onze afdeling, ook draag ik samen met Erik de verantwoordelijkheid voor de politieke lijn. Al heb je vragen of ideeën sta ik daar altijd voor open je kunt me dan bereiken via bovenstaand telefoonnummer.
 • Wiebe de Wit
  Bestuurslid Promotie & Ledenwerving

  Wiebe de Wit

  Ik ben Wiebe de Wit, 18 jaar en ik woon in Almere. In dit bestuur ben ik het algemeen bestuurslid Promotie en Ledenwerving. Ik houd me dus bezig met het promoten van deze fantastische afdeling en het werven van nieuwe leden. Ik studeer Politicologie aan de VU in Amsterdam en in mijn vrije tijd speel ik veel games en Magic the Gathering. Wil jij lid worden, heb je ideeën om de afdeling te promoten of nieuwe leden te werven? Stuur dan gerust een berichtje!
 • Willemijn Vink
  Bestuurslid Organisatie

  Willemijn Vink

  Hi! Ik ben Willemijn, 19 jaar oud en woonachtig in het Flevolandse dorp Dronten. Afgelopen half jaar ben ik met veel enthousiasme lid geweest van commissie organisatie. Daarom besloot ik mijzelf in februari kandidaat te stellen voor de openstaande functie van algemeen bestuurslid organisatie. Nu ik het vertrouwen van onze leden heb gekregen, ben ik de komende tijd verantwoordelijk voor de activiteiten van onze prachtige afdeling, Flevoland. Heb je tof idee óf een vraagje? Mail of app gerust!