Introductie

Welkom op de pagina voor de gezelligste en leerzaamste PJO van Friesland! De JOVD is een onafhankelijke politieke jongeren organisatie die al sinds 1949 actief is, voor de oplettende lezer is dat dit jaar precies 70 jaar geleden!

Als een liberale jongerenorganisatie spelen wij een rol in de schakel tussen jongeren en politiek. De perfecte manier om jongeren in je omgeving te leren kennen met dezelfde interesses als jij, en zo niet, een leuke discussie aan te gaan. Een plek om te leren, meer uit jezelf te halen, maar ook een plek om je eigen politieke mening te ontwikkelen.

JOVD Friesland staat voor een ideale mix tussen inhoud en gezelligheid. Om dit in werkelijkheid uit te voeren is er elke maand een borrel en een inhoudelijke activiteit, dit kan verschillen in een boottocht met een hapje en een drankje of in gesprek met de burgermeester van Leeuwarden.

JOVD Friesland is een politieke leerschool waar je jezelf altijd kan blijven ontwikkelen, maar ook vrienden voor het leven maakt. JOVD Friesland biedt traingingen aan over verscheidende onderwerpen, zoals spreken in het openbaar en over de grondwaarden van Liberalisme.

Wel of niet lid, je bent altijd van harte welkom om een kijkje te nemen bij onze afdeling! Heb je nog vragen? Dan kun je uiteraard altijd contact met mij opnemen via promotie@jovdfriesland.nl.

Graag tot snel!

Gerben Vos
Algemeen Bestuurslid Promotie & Ledenwerving

Foto's

Sfeer proeven? Er zijn nog meer foto's

Ook lid worden?

Word lid en sluit je aan bij 3.000 jonge liberalen

Word lid

Slechts € 5,- tot het einde van het eerste kalenderjaar