• Dylan Gerding
  Voorzitter

  Dylan Gerding

  Mijn naam is Dylan Gerding en ik heb de grote eer om voorzitter te zijn van de JOVD Groningen! Wij zorgen wekelijks voor een liberaal geluid in Groningen. Interesse in politiek? Bel gerust eens voor een kop koffie!
 • Steven Braham
  Secretaris

  Steven Braham

  Ik ben Steven Braham en ik ben 22 jaar oud. Sinds september ben ik secretaris van de JOVD Groningen. Dit houdt in dat ik me bezig hou met de administratie van de vereniging en het beheren van de social media en website. Daarnaast ben ik het primaire contactpersoon van het bestuur, dus mocht je vragen hebben over de JOVD of over onze activiteiten, stuur me dan een mailtje of appje!
 • Marnix Kuper
  Penningmeester

  Marnix Kuper

  Mijn naam is Marnix Kuper en ben 20 jaar oud. Sinds februari 2020 mag ik de functie van penningmeester vervullen voor onze mooie vereniging. Ik hoop er een leuke tijd van te maken waarbij wij de financiële situatie gezond blijven houden. Voor vragen of een praatje mag je natuurlijk altijd contact met mij opnemen. Ik hoop je snel te zien bij een van onze activiteiten!
 • Rosalie Reenders
  Bestuurslid Organisatie

  Rosalie Reenders

  Mijn naam is Rosalie Reenders. Ik ben 18 jaar en ben bestuurslid organisatie sinds februari 2020. Ik ben erg gemotiveerd dit bestuursjaar leuke activiteiten te organiseren. Ik heb er veel zin in. Mocht je vragen of leuke ideeën voor activiteiten hebben dan kun je mij altijd benaderen en dan hoor ik het graag!
 • Tom Boer
  Bestuurslid Scholing, Bestuurslid Politiek

  Tom Boer

  Mijn naam is Tom Boer en ben 22 jaar oud. Dit jaar actief als algemeen bestuurslid politiek en scholing bij de JOVD Groningen. Ik kijk ernaar uit om het komende jaar interessante formele activiteiten te organiseren voor de leden. Mocht je vragen of ideeën hebben aangaande formele activiteiten of andere zaken, dan kun je altijd contact met mij opnemen. We gaan er een leuk jaar van maken.