Introductie

Op deze pagina vind je alle informatie over onze afdeling. Maak kennis met het bestuur, de commissies en onze donateursclub, verdiep je in de nieuwsbrieven of perberichten en blok je agenda alvast af voor niet te missen activiteiten!

Voor studenten is er in Tilburg genoeg te doen. De JOVD biedt je niet alleen de mogelijkheid om een groot netwerk en vriendengroep buiten je studie op te bouwen. Onze activiteiten dragen ook bij aan jouw politieke ontwikkeling en -meningsvorming. Iedere maand organiseren we op de tweede woensdag een HvBBB-Borrel, de Hart van Brabant Bier en Bitterballen borrel, aangevuld met interessante sprekers, trainingen en locatiebezoeken vinden wij dit de ideale combinatie tussen inhoud en gezelligheid.

Naast de mogelijkheid om activiteiten bij te wonen, bieden wij je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een van onze commissies. Deze commissies bestaan uit enthousiaste leden die de afdeling actief houden en altijd openstaan voor een nieuw gezicht.

Mocht je enthousiast zijn geworden, kun je ten alle tijden contact opnemen met het bestuur van JOVD Hart van Brabant via: jovdhartvanbrabant@gmail.com. Graag nodigen we je ook uit om een keer langs te komen.

Hopelijk tot snel!

Liberale groet,
Bestuur Van Noort

Isis van Noort - Voorzitter
Darren van Maanen - Vicevoorzitter & AB Politiek
Stefan Buist - Secretaris
Maikel Hendrikx - Penningmeester
Sammy Verpoort - AB Organisatie
Kaj Moerenhout - AB Promotie en Ledenwerving

Foto's

Sfeer proeven? Er zijn nog meer foto's

Ook lid worden?

Word lid en sluit je aan bij 3.000 jonge liberalen

Word lid

Slechts € 5,- tot het einde van het eerste kalenderjaar