Introductie

De JOVD afdeling Kennemerland is opgericht op 1 juli 2011, heeft 5 jaar als JOVD Haarlemmermeer e.o. bekend gestaan, en is daarmee één van de jongste afdelingen van de JOVD. Gezelligheid, vriendschap en inhoud staan al vanaf de eerste dag hoog in het vaandel. JOVD Kennemerland is dé uitgelezen plek om je mening te scherpen tijdens debatten, deel te nemen aan luchtige maar leerzame activiteiten én natuurlijk gezellig te borrelen met andere JOVD’ers.

De JOVD - opgericht in 1949 - is sinds 1 januari 2000 de officiële jongerenorganisatie van de VVD. De JOVD is echter wel politiek onafhankelijk, wat betekent dat wij, zonder verantwoording af te hoeven leggen, onze eigen standpunten kunnen innemen.

De JOVD kenmerkt zich, naast een gezellige vereniging, vooral als een politieke leerschool. Onder andere Mark Rutte, Hans Wiegel en Jort Kelder waren ooit actief binnen de JOVD. Voor een impressie van de vele boeiende activiteiten die JOVD Kennemerland aanbiedt kun je in de linker kolom terecht bij het kopje ‘agenda’. Ook als je nog geen lid bent, ben je van harte welkom om de sfeer eens te komen proeven.

Hopelijk tot snel!

Talitha Duijn
Voorzitter JOVD Kennemerland

voorzitter@jovdkennemerland.nl

Wil jij op de hoogte blijven van alles wat wij doen? Volg ons dan op Facebook.


Foto's

Sfeer proeven? Er zijn nog meer foto's

Ook lid worden?

Word lid en sluit je aan bij 3.000 jonge liberalen

Word lid

Slechts € 5,- tot het einde van het eerste kalenderjaar