Twintig jaar mr. Ph.G Broodlezing + Brooddiner
€ 27,50
 • Datum

  donderdag 19 december 2019
 • Tijd

  17:40–23:00
 • Locatie

  Het Prentenkabinet
  Kloksteeg 25
  2311 SK  LEIDEN
Leiden e.o.

Twintig jaar mr. Ph.G Broodlezing + Brooddiner

Evenement • donderdag 19 december 2019, Leiden

Twintig jaar geleden, op 11 december 1999, heropleefde de Leidsche JOVD met dank aan een lezing van Philippe Brood. Enkele maanden later is hij op 35-jarige leeftijd overleden aan een hartstilstand tijdens zijn werkzaamheden als Tweede Kamerlid. Sindsdien organiseert de JOVD Leiden e.o. jaarlijks de mr. Ph.G. Broodlezing om Philippe Brood te herdenken en zijn gedachtegoed door te geven.

Het thema van de lezing is, volgens traditie, ‘vrijheid’. Aangezien dit de twintigste editie is, zullen we hiernaast wat uitgebreider stilstaan bij Philippe Brood als persoon, met oud-fractiegenoten en familieleden. Dit jaar zullen de lezing en het aansluitende diner plaatsvinden bij restaurant Het Prentenkabinet te Leiden.

De lezing begint om 18:00 en is vrij toegankelijk. Wel is het van belang dat je je aanmeldt via het formulier omdat de zaalcapaciteit helaas maar beperkt is. Om 20:00 gaan wij verder met het diner, waarvoor u een ticket kunt aanschaffen voor €27,50. Voor dit bedrag kunt u genieten van een 3 gangen menu.

De eerste spreker is bekend! Ard van der Steur komt spreken.

Meer informatie volgt, houdt hiervoor onze Facebookpagina in de gaten!

TICKETS