Limburg

JOVD Limburg steunt de boeren: “Zeg keihard NEE tegen de stikstof hysterie.”

JOVD Limburg steunt de boeren: “Zeg keihard NEE tegen de stikstof hysterie.”

Mechelen, 14 oktober 2019 – Morgen vindt er op het gouvernement in Maastricht een boerenprotest plaats. De boeren uiten hier hun gevoel van onvrede, en protesteren tegen de stikstofhysterie die bepaalde politieke partijen doordrammen, en hen daarmee benadelen.

Groot gelijk geeft de politiek onafhankelijke jongerenorganisatie van de VVD hen. Voorzitter Cas Cratsborn: "De boer is altijd het doelwit van de linkse activisten. Altijd zijn zij de boeman die maar moet schuiven voor hun ideologische standpunten. Harde werkers die iedere morgen vroeg hun bed uit komen om ons van eten te voorzien krijgen stank voor dank, en dat moet stoppen." De JOVD Limburg is verbaasd dat de gedeputeerde staten hier überhaupt nog over moet vergaderen om tot een beslissing te komen, die conclusie is keihard NEE zeggen tegen het stikstof akkoord.

De jonge liberalen eisen dat alle partijen daad bij woord voegen, en zich verzetten tegen de linkse klimaathysterie. Cratsborn: "Laat maar eens zien waarom jullie daar zitten, en dat is door op te komen voor onze boeren. Onze provincie kent genoeg (jonge) boeren met passie voor hun beroep, help ze!"

De JOVD Limburg zal morgen bij het protest aanwezig zijn om samen een sterk signaal af te geven aan de volksvertegenwoordigers.

Reacties
(0)

Alleen leden kunnen reacties lezen en plaatsen. —