Introductie

Deze historische afdeling werd door een aantal Nijmeegse leden van de Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie in het jaar 1951 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip binnen de provincie Gelderland. De rijke historie van deze afdeling wordt niet alleen gekenmerkt door gezelligheid, maar natuurlijk voornamelijk doordat wij het liberale geluid laten horen in het linkse Havana aan de Waal. Tijdens de borrels, lezingen en andere activiteiten is er altijd ruimte voor goede gesprekken en krijgt iedereen de mogelijkheid om zich te ontplooien.

Iedere dinsdag komt de afdeling bij elkaar in Nijmegen voor een activiteit, waarvan de eerste dinsdag van de maand altijd bestaat uit een informele activiteit. Meestal is dit een gezellige borrel in café Daen, maar af en toe wordt er een activiteit als poolen, bowlen, of een pubquiz georganiseerd. Op andere dinsdagen van de maand worden inhoudelijke activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten zijn erg divers: interessante sprekers (zoals Kamerleden, hoogleraren en mensen uit het bedrijfsleven), workshops en trainingen door JOVD-trainers (zoals een training debatteren of een workshop over liberalisme), politieke discussieavonden, excursies en meer.

Naast het bijwonen van activiteiten op dinsdag zijn er genoeg andere mogelijkheden om actief te zijn als lid van de JOVD. Zo kun je lid worden van één van de drie commissies van deze afdeling. Daarnaast kun je ook op landelijk niveau lid worden van een projectgroep of meedoen aan de politieke leerschool. Er is altijd ruimte om jezelf te ontwikkelen en plezier te hebben!

Wil je meer weten? Neem gerust een kijkje op deze site, de Facebookpagina of onze Instagram. Mocht je nog vragen hebben, stuur dan vooral een berichtje naar ons account via sociale media, of mail naar promotie@jovdnijmegen.nl. Je kunt natuurlijk ook altijd (vrijblijvend) langskomen tijdens één van onze activiteiten! Deze kun je vinden in de agenda op deze site en op onze Facebookpagina. Hopelijk zien we je snel!


Foto's

Sfeer proeven? Er zijn nog meer foto's

Ook lid worden?

Word lid en sluit je aan bij 3.000 jonge liberalen

Word lid

Slechts € 5,- tot het einde van het eerste kalenderjaar