• Voorzitter, Bestuurslid Promotie & Ledenwerving

  Reinmar van Goethem

  Als voorzitter geef ik leiding aan de afdeling JOVD Rijk van Nijmegen c.a. en ben ik het gezicht van de afdeling naar buiten toe. Verder ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met andere JOVD-afdelingen, met het hoofdbestuur van de JOVD, met de VVD en met andere politieke jongerenorganisaties in de omgeving van Nijmegen.
 • Luca Meeuws
  Secretaris

  Luca Meeuws

  Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor de afdelingszaken en de statutaire zaken. Hieronder vallen onder andere het beheren en onderhouden van de ledenadministratie, het archief, en de statuten en reglementen van de afdeling. Daarnaast houd ik mij als eerste contactpersoon voor de leden ook bezig met de communicatie binnen de afdeling. Zo schrijf ik de maandelijkse nieuwsbrief en hou ik de website up-to-date.
 • Tiro Schepers
  Penningmeester

  Tiro Schepers

  Als penningmeester van de afdeling draag ik zorg voor de financiën van de JOVD Rijk van Nijmegen c.a. Zo houd ik de inkomsten en uitgaven in de gaten, zodat we als afdeling financieel gezond blijven. Daarnaast zorg ik ervoor dat alle financiële administratie op orde is en communiceer ik hierover naar onze leden.