Gratis
 • Datum

  dinsdag 3 maart 2020
 • Tijd

  20:00–23:00
 • Locatie

  Café Daen
  Grote Markt 23
  6511 KA  NIJMEGEN
Rijk van Nijmegen c.a.

Kennismakingsborrel

Evenement • dinsdag 3 maart 2020, Nijmegen

Ben jij geïnteresseerd in maatschappelijke thema's? In politiek? Of opzoek naar een gezellige vereniging met inhoud? Maak dan kennis met de JOVD! Wij zijn dé vereniging voor liberale jongeren. Elke dinsdagavond organiseren wij een activiteit in Nijmegen, waarbij er een perfecte balans is tussen politieke trainingen, interessante lezingen en gezellige borrels. Daarnaast valt er op landelijk niveau genoeg te beleven, zoals excursies, congressen en deelname aan commissies!

Als je op zoek bent naar gezelligheid met een beetje inhoud, ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je veel leren, constant werken aan je vaardigheden je CV bouwen en een netwerk binnen heel Nederland opbouwen? Dan raad ik je aan helemaal in de JOVD te duiken en te gaan voor het totaalpakket.

Op dinsdag 3 maart geven we jou een voorproefje van wat je als lid van de JOVD kunt verwachten. Het is een geheel vrijblijvende avond waarin je samen met andere geïnteresseerden kunt kijken of de JOVD iets voor jou is. Langskomen is uiteraard gratis, en mocht je erna besluiten om lid te worden: het eerste jaar lidmaatschap is slechts €5, en niets is verplicht!

Al wel lid? Ook dan zien we je graag verschijnen om ouderwets gezellig te borrelen. En wellicht kun je geïnteresseerde nog een goede anecdote over de JOVD vertellen en zo iemand overtuigen om lid te worden.

Luca Meeuws
Luca Meeuws
Vragen? Stuur Luca een mailtje