Introductie

Kom gerust langs op een van onze online evenementen! Dit is geheel vrijblijvend.

De JOVD Rijnmond is dé liberale jongerenorganisatie van Rotterdam en wijde omstreken en staat open voor alle politiek geïnteresseerden van 14 tot en met 31 jaar. Bij de JOVD Rijnmond horen ook de commissies JOVD Delft en JOVD Zeeland.

Als politiek onafhankelijke liberale jongerenorganisatie schromen wij niet om onze mening te delen in de politieke arena van Rotterdam en omstreken. Dat betekent dat wij middels mediaoptredens, persberichten en opiniestukken proberen om ons liberaal geluid gehoord te laten worden

Tevens hebben wij ook een educatieve rol voor de Rijnmondiaanse jongeren. Deze rol uit zich door een breed aanbod aan cursussen en trainingen aan te bieden aan onze leden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan discussietechnieken, (de geschiedenis van) politieke stromingen, en spreken in het openbaar.

Naast cursussen en trainingen organiseren wij regelmatig sprekersavonden. Al vele interessante politici hebben wij bij onze prachtige afdeling mogen verwelkomen, waarbij zij van zowel binnen als buiten de VVD afkomstig zijn. Ook niet-politieke thema's proberen wij aan te snijden, door bijvoorbeeld historici, schrijvers of ondernemers uit te nodigen.

Tot slot wisselen wij serieuze activiteiten ook af met meer informele activiteiten, waar politieke inhoud niet de leidraad is. Wij hebben onder andere onze themaborrels, het jaarlijkse kerstdiner en de barbecue. Gemiddeld hebben wij eenmaal per maand zo'n apolitieke activiteit. Verreweg onze beste activiteit, zowel op politiek als apolitiek vlak, is de afdelingsreis. Het afgelopen jaar was deze reis naar Kiev, waar wij onder andere Tsjernobyl hebben bezocht!

Wil je nog meer weten? Neem dan contact op met Roos Sparreboom, ons bestuurslid Promotie & Ledenwerving. Zij is bereikbaar op het nummer +316 39 31 90 03, of per e-mail op promotie@jovdrijnmond.nl.

Foto's

Sfeer proeven? Er zijn nog meer foto's

Ook lid worden?

Word lid en sluit je aan bij 3.000 jonge liberalen

Word lid

Slechts € 5,- tot het einde van het eerste kalenderjaar