Introductie

De JOVD ’s-Hertogenbosch e.o. is dé organisatie voor liberale jongeren en is de oudste politieke jongerenpartij (1949) van Nederland.

Sinds 2000 is de JOVD de officiële jongerenorganisatie van de VVD. Dat wil niet zeggen dat de JOVD alle standpunten van de VVD klakkeloos overneemt, hieruit blijkt de onafhankelijkheid van onze organisatie. Mocht je een andere politieke voorkeur hebben, dan zijn er genoeg andere JOVD leden die dat met jou delen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook meerdere leden waarvan hun voorkeur naar de politieke partij D66 uitgaat.

De JOVD heeft 18 afdelingen over heel Nederland. De JOVD ’s-Hertogenbosch e.o. is er daar één van. Het gebied van onze afdeling wordt gevormd door het gebied van de gemeenten Aalburg, Bernheze, Haaren, 's-Hertogenbosch, Heusden, Landerd, Maasdonk (tot 1 januari 2015), Maasdriel, Oss, Schijndel, Sint Michielgestel, Uden, Veghel, Vught en Zaltbommel. Ook hebben wij leden elders in het land.

De JOVD ’s-Hertogenbosch e.o. laat je kennis maken met het liberalisme, politiek en het bedrijfsleven. De VVD staat van oudsher bekend als een partij voor ondernemers, maar ook wij besteden veel aandacht aan het bedrijfsleven. Er is echter meer dan dat: je leert nieuwe mensen kennen, je kunt leren besturen, je kennis verrijken en natuurlijk kun je rekenen op gezellige borrels en spetterende feesten. Naast de activiteiten van onze afdeling ben je ook van harte welkom bij alle andere afdelingen in Nederland. Ook organiseert het Hoofdbestuur van de JOVD jaarlijks een aantal activiteiten. Zo is er elk jaar een voorjaarscongres, najaarscongres, twee introweekenden voor nieuwe leden en twee politiek filosofische weekenden. Lidmaatschap kost normaliter € 28,- per jaar en dat komt neer op ongeveer € 2,33 per maand, daar kan het dus niet aan liggen! Er zijn redenen in overvloed om lid te worden van onze afdeling, wat is jouw reden?

Word lid!

Foto's

Sfeer proeven? Er zijn nog meer foto's

Ook lid worden?

Word lid en sluit je aan bij 3.000 jonge liberalen

Word lid

Slechts € 5,- tot het einde van het eerste kalenderjaar