Introductie

Na een fusie van verschillende afdelingen is in 2001 de JOVD afdeling Top van Holland gevormd. Sindsdien zijn wij van het Noordzeekanaal tot Texel actief om jongeren met politiek kennis te laten maken. Om dit zo centraal mogelijk te organiseren opereren wij vooral vanuit Alkmaar, een plaats die via eigen en openbaar vervoer goed te bereiken is. Gezelligheid en Kennis staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook van mening dat een goede sfeer en gezellige mensen het makkelijker maakt om bekend te raken met politiek en de kunst van het debateren.

De JOVD - opgericht in 1949 - is sinds 1 januari 2000 de officiële jongerenorganisatie van de VVD. De JOVD is echter politiek onafhankelijk, wat betekent dat wij onze eigen standpunten kunnen innemen, zonder hier verantwoording over af te hoeven leggen.

Naast een gezellige vereniging kenmerkt de JOVD zich als een politieke leerschool. Onder andere Mark Rutte en Hans Wiegel waren ooit actief binnen de JOVD. Voor de vele activiteiten die wij aanbieden kun je in het linker menu terecht onder het kopje ‘Agenda’. In het hoofdmenu is tevens een link te vinden naar de landelijke evenementen waar wij ook vaak aanwezig zijn. Ook als je nog geen lid bent, ben je van harte welkom om de sfeer eens te komen proeven.

Hopelijk tot snel!

Twan Morsch
Voorzitter JOVD Top Van Holland

voorzitter@jovdtopvanholland.nl

Wil jij op de hoogte blijven van alles wat wij doen? Volg ons dan op Facebook


Foto's

Sfeer proeven? Er zijn nog meer foto's

Ook lid worden?

Word lid en sluit je aan bij 3.000 jonge liberalen

Word lid

Slechts € 5,- tot het einde van het eerste kalenderjaar