Introductie

Welkom op de webpagina van de JOVD Twente

De JOVD Twente biedt de ideale mix van inhoud en gezelligheid in het verre oosten. Zo komen er interessante sprekers langs, houden we interessante cursussen, maar zijn er ook leuke borrels en andere gezellige activiteiten. Sinds 1 januari 2000 is de JOVD de officiële jongerenorganisatie van de VVD. Echter zijn wij politiek onafhankelijk, wat betekent dat wij onze eigen standpunten kunnen innemen.

Onder het kopje agenda zie je de komende activiteiten. Ook als je nog geen lid bent, ben je van harte welkom! Hoe meer mensen er naar onze activiteiten komen, hoe gezelliger.

Daarnaast biedt de JOVD Twente jou als lid de mogelijkheid om je (politieke) ambities en talenten te ontwikkelen en te gebruiken. Ben jij een liberaal in hart en nieren, en wil jij je actief inzetten voor de JOVD Twente? Dat kan. We hebben dit jaar een tweetal commissies waar je je voor kan inzetten; de kascommissie en de commissie Organisatie & Ledenwerving. Schroom niet om contact op te nemen met een van de bestuursleden, of stuur een mail met je naam en telefoonnummer en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Houd vooral ook onze Facebook pagina in de gaten voor nieuws.

Hopelijk tot binnenkort!

Tim Bussmann

Voorzitter JOVD Twente

Foto's

Sfeer proeven? Er zijn nog meer foto's

Ook lid worden?

Word lid en sluit je aan bij 3.000 jonge liberalen

Word lid

Slechts € 5,- tot het einde van het eerste kalenderjaar