Twente

Het Augustus Offensief gaat weer van start!

Het Augustus Offensief gaat weer van start!

De dagen worden weer korter, het lijkt weer eindeloos te regenen en ook de wespen zijn in grote getalen aanwezig. Dat kan maar 1 ding betekenen: het is weer augustus!
Dat betekent ook dat volgende maand de scholen weer open gaan en een nieuwe lading studenten hard aan de bak gaat om hun diploma te behalen. Maar dat betekent ook dat wij hard aan het werk gaan om die nieuwe studenten kennis te laten maken met onze vereniging. Daarom staan wij komende woensdag op de infomarkt van de Universiteit Twente en zijn wij volgende week te vinden op het Saxion summer festival.
‘Door aanwezig te zijn op deze evenementen willen wij de nieuwe studenten laten zien wat voor een leuke groep wij zijn, wij organiseren leerzame inhoudelijke activiteiten maar ook leuke informele uitjes komen aan bod. Iedereen die het liberale gedachtegoed omarmt is welkom en bij deze uitgenodigd om ook lid te worden van de JOVD.’ Aldus Tim Bussmann, voorzitter van de JOVD Twente.
Ga jij met ons in gesprek op 1 van de infomarkten? Op 21 augustus zijn wij vanaf 10:30 op de Kick-In van de UT te vinden en op 28 augustus vanaf 13:00 op de HOI van het Saxion in Enschede.

Reacties
(0)

Alleen leden kunnen reacties lezen en plaatsen. —