Introductie

In juli organiseert de JOVD Utrecht e.o. weer fysieke evenementen! Meer informatie volgt onder 'agenda'.

Op deze pagina is allerlei informatie over onze afdeling te lezen. Onder meer de historie van onze afdeling is hier terug te vinden, leer het bestuur kennen of ontdek welke commissies onze afdeling allemaal rijk is.

De afdeling JOVD Utrecht en omstreken bestaat sinds 1973. Door ons grote actieve ledenkader en onze vele activiteiten zijn wij een van de actiefste (en grootste) afdelingen van het land.

Iedere maandag komt de afdeling bij elkaar voor een activiteit. Zo organiseren wij iedere eerste maandag van de maand onze (nieuwe) ledenborrel in café De Stadsgenoot. Tijdens de borrel ontvouwt onze voorzitter de plannen voor komende periode, drinken we op de toekomst en ontmoet iedereen elkaar in een onbevangen sfeer. Een van de mooie tradities hierbij is dat het eerste rondje van het bestuur is!

Op andere maandagen van de maand organiseren wij een inhoudelijke activiteit. Dat kan een spreker zijn, zoals een (oud-)minister of Kamerlid, maar ook een hoogleraar of gerenommeerd bestuurder. Maar, daarnaast zetten wij ook graag de kennis van de JOVD zelf in. De JOVD heeft een groot bestand aan cursusleiders: ervaren JOVD’ers die met goed gevolg een cursus afgelegd hebben en daarom bevoegd zijn waardevolle cursussen te geven aan haar leden. “Liberale waarden”, “Spreken in het openbaar” of “Europa”, het is zomaar een greep uit de mogelijkheden. Volgens ons is dat een perfecte combinatie tussen inhoud en gezelligheid! Onze activiteiten zijn vaak in the Green House, vlakbij station Utrecht Centraal.

Als meer dan activiteiten bijwonen jou aanspreekt, is er natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf actief te worden binnen onze afdeling. Wij kennen diverse commissies die bestaan uit enthousiaste leden. De commissies staan het hele jaar open voor nieuwe leden. Ook op landelijk niveau bestaan diverse commissies waarvoor iedereen als lid in aanmerking kan komen.

Daarnaast bestaan er landelijke projectgroepen, Politieke Commissariaten of landelijke bestuursfuncties.

Lid word je al voor maar 5 euro!

Meer weten? Kijk rustig rond op de site, Facebook of Instagram. Mocht je nou vragen hebben, stuur dan vooral eens een mailtje naar de secretaris, via secretaris@jovdutrecht.nl. Je kunt natuurlijk ook gewoon eens (vrijblijvend) langskomen tijdens één van onze activiteiten!

Sponsor De Stadsgenoot

Foto's

Sfeer proeven? Er zijn nog meer foto's

Ook lid worden?

Word lid en sluit je aan bij 3.000 jonge liberalen

Word lid

Slechts € 5,- tot het einde van het eerste kalenderjaar