Introductie

De Zwolse tak van de JOVD is een bruisende afdeling met een grote kern aan actieve leden. Iedere week worden er weer toffe activiteiten georganiseerd, variërend van borrels tot trainingen en van sprekersavonden tot debatavonden. Onze activiteiten vinden vaak plaats op de vrijdagavond; bij uitstek dé avond om de week met je liberale vrienden af te sluiten. De activiteiten zijn vrij toegankelijk, je betaalt dus geen entree en je mag als geïnteresseerde altijd een aantal keer langskomen!

Naast het kenmerkende sociale karakter van de JOVD vinden er in Zwolle natuurlijk ook politiek inhoudelijke activiteiten plaats. Zo hebben we eens per maand een sprekersavond waarop een prominente politicus dan wel een belangrijk persoon uit het Nederlandse bedrijfsleven langskomt. Met diegene gaan we dan in gesprek over zijn of haar plaats in de maatschappij. Ook organiseren we ieder kwartaal een debatavond waaraan iedereen mag deelnemen.

Verder hebben we net als het voorgaand jaar onze eigen politieke leerschool. In samenwerking met de afdeling Twente. Organiseren we training voor: “Kanaal Liberaal” deze leerschool is de plek die jou klaarstoomt voor jouw toekomstige carrière.

Vind jij onze vereniging nou super leuk en gezellig, schroom dan niet om lid te worden!

Met liberale groet,

Maurice Schurink
Voorzitter JOVD Zwolle e.o.

Foto's

Sfeer proeven? Er zijn nog meer foto's

Ook lid worden?

Word lid en sluit je aan bij 3.000 jonge liberalen

Word lid

Slechts € 5,- tot het einde van het eerste kalenderjaar