Introductie

De Zwolse tak van de JOVD is een bruisende afdeling met een grote kern aan actieve leden. Iedere week worden er weer toffe activiteiten georganiseerd, variërend van borrels tot trainingen en van sprekersavonden tot debatavonden. Onze activiteiten vinden vaak plaats op de vrijdagavond; bij uitstek dé avond om de week met je liberale vrienden af te sluiten. De activiteiten zijn vrij toegankelijk, je betaalt dus geen entree en je mag als geïnteresseerde altijd een aantal keer langskomen!

Naast het kenmerkende sociale karakter van de JOVD vinden er in Zwolle natuurlijk ook politiek inhoudelijke activiteiten plaats. Zo hebben we eens per maand een sprekersavond waarop een prominente politicus dan wel een belangrijk persoon uit het Nederlandse bedrijfsleven langskomt. Met diegene gaan we dan in gesprek over zijn of haar plaats in de maatschappij. Ook organiseren we ieder kwartaal een debatavond waaraan iedereen mag deelnemen.

Verder zijn we sinds dit bestuursjaar gestart met onze eigen politieke leerschool. In samenwerking met de afdeling Twente hebben we Kanaal Liberaal opgericht; een leerschool die jou klaarstoomt voor jouw toekomstige carrière.

Schroom niet om eens langs te komen; sinds onze oprichting op 15 maart 2013 zijn we als afdeling enorm gegroeid en we willen jou graag laten zien waarom wij in 2017 zijn verkozen tot de gezelligste afdeling van Nederland!

Met liberale groet,

Coos Holwerda
Voorzitter JOVD Zwolle e.o.

Meer events? Check de agenda

Foto's

Sfeer proeven? Er zijn nog meer foto's

Ook lid worden?

Word lid en sluit je aan bij 3.000 jonge liberalen

Word lid

Slechts € 5,- tot het einde van het eerste kalenderjaar