Door lid te zijn van een commissie help je de vereniging een handje en doe je tegelijkertijd nieuwe vaardigheden op. Zeker als je een nieuw lid bent, is een commissie een hele goede en leuke manier om de vereniging beter te leren kennen.

Je kan solliciteren door je motievatiebrief op te sturen naar secretaris@jovdzwolle.nl

De commissies bestaan uit:

Commissie Promotie & Ledenwerving
Stap jij op iedereen af met een glimlach en een goed verhaal over onze prachtige vereniging? Heb jij het in je om ideeën te bedenken en uit te werken om zo onze vereniging nóg mooier te maken? Wil jij graag dat gezelligheid hoog in het vaandel staat binnen de JOVD? Dan is de commissie Promotie & Ledenwerving op zoek naar jou!

Commissie Organisatie.
Ben jij op zoek naar inhoudelijke activiteiten maar heb je soms ook behoefte aan een luchtige avond? Kun jij de verantwoordelijkheid aan om zelf activiteiten te organiseren, en heb je een hart voor de JOVD? Meld je dan aan voor de commissie organisatie!
Onder supervisie van de auditor óf in volledige vrijheid organiseer je, individueel of in samenwerking met andere commissieleden, activiteiten gedurende het komende jaar.

Commissie Politiek
Heb jij een scherpe pen, vind je onze liberale standpunten sterk en ga je het maatschappelijke debat niet uit de weg? Lijkt het je tof om bij te dragen aan de publieke opinie én het uitdragen van de mening van onze prachtige vereniging? Schroom dan niet om je aan te melden voor de commissie Politiek! Onder supervisie van de auditor schrijf je opiniestukken en persberichten welke aansluiten op wat leeft in onze mooie stad. Wanneer je je graag richt op de inhoud, meld jezelf dan vooral aan om de politieke kant van de JOVD nóg beter te leren kennen!