Lustrumcongres 2019
€ 70,00
Inschrijven gesloten
 • Aanvang

  zaterdag 12 okt 2019 11:00
 • Einde

  zondag 13 okt 2019 15:00
 • Locatie

  Van der Valk Hotel Amersfoort
  Ruimtevaart 22 - 24
  3824 MX  AMERSFOORT
Agenda

Lustrumcongres 2019

Evenement • za 12 okt–zo 13 okt 2019, Amersfoort

Dit najaar is het dan eindelijk zover, het langverwachte lustrumcongres! Op dit congresweekend vieren we samen in navolging van de Dies Natalis 70 jaar JOVD. Het belooft al met al een LEGENDARISCH lustrumcongres te worden op een fantastische locatie, ons geheel eigen JOVD Paleis.

Locatie

De locatie van ons JOVD Paleis is bekend! Splinter en Roos geven je graag een rondleiding:

Programma

Alle sprekers en programmaonderdelen worden in aanloop naar het congres stapsgewijs via onze sociale media bekend gemaakt! Snel je dus naar onze socials en zet jezelf alvast op "gaan", zodat je geen lustrumnieuwtje meer mist.

JOVD app

De aanloop naar het congres is natuurlijk al erg spannend, maar ook op het congres wil je op de hoogte kunnen blijven. De moderne jong liberale congresganger kan dan ook niet zonder onze gloednieuwe app! Download 'm snel en blijf op de hoogte van alle updates. Vergeet ook niet om onze JOVD Congres app te downloaden. Je hebt dan alle info op één plek en kan notificaties inschakelen voor de laatste updates en programmafeitjes. Ook op het congres blijf je met deze app op de hoogte!

Alumni

Dit congres is ook toegankelijk voor oud-leden, want een Lustrum vieren wij natuurlijk samen met JOVD'ers van alle jaren! Ken jij een oud-lid die dit congres absoluut niet mag missen? Nodig hem of haar dan vooral uit. Vergeet ook zelf geen ticket te kopen, want deze gelegenheid wil je niet missen!

Raoul van de Moosdijk
Raoul van de Moosdijk
Vragen? Stuur Raoul een mailtje