Generatie JOVD
Academy

Generatie JOVD

Kickstart je carrière met Generatie JOVD.

Generatie JOVD is de kers op de taart van ieders JOVD-carrière. Generatie JOVD is een traject van een half jaar waarin mensen worden geholpen bij de start van hun carrière in de politiek, de publieke sector of het bedrijfsleven. De deelnemers zullen gezamenlijk een aantal intensieve trainingsdagen bijwonen verspreid over dit half jaar.

Tijdens deze dagen zullen je kennis en vaardigheden worden bijgespijkerd en opgevoerd. Ook krijg je tijdens dit traject een persoonlijk mentor toegewezen die zijn/haar sporen heeft verdiend in de politiek, de publieke sector en/of het bedrijfsleven. Deze mentor zal jou helpen bij het bereiken van je persoonlijke leerdoelen, maar ook een kijkje geven in zijn of haar dagelijkse leven.

Wie zoeken wij?

Voor dit traject zoeken wij mensen met een ruime ervaring binnen de JOVD. Bijvoorbeeld als Afdelingsvoorzitter, Politiek Commissaris of binnen een landelijke projectgroep of commissie. Daarnaast zoeken wij deelnemers die (bijna) klaar zijn met hun studie en die al bezig zijn met de eerste stappen binnen hun carrière. Een certificaat van een regionale leerschool is een pré bij je sollicitatie voor het PJO-parlement. Houd onze sociale media, Wiegelweb en de mededelingen op Mijn JOVD in de gaten zodat je er op tijd bij bent.