Generatie JOVD
Academy

Generatie JOVD

Geef je carrière een kickstart met Generatie JOVD.

Generatie JOVD is de kers op de taart van ieders JOVD-carrière. Generatie JOVD is een traject van een half jaar waarin deelnemers worden geholpen bij de start van hun carrière in de politiek, de publieke sector of het bedrijfsleven. De deelnemers zullen gezamenlijk een aantal intensieve trainingsdagen bijwonen verspreid over dit half jaar.

Tijdens deze dagen zullen je kennis en vaardigheden worden bijgespijkerd en opgevoerd. Ook krijg je tijdens dit traject een persoonlijke coach toegewezen die zijn of haar sporen heeft verdiend in de politiek, de publieke sector en/of het bedrijfsleven. Deze coach zal jou helpen bij het bereiken van je persoonlijke leerdoelen, maar ook een kijkje geven in zijn of haar dagelijkse leven.

Doelgroep

Dit traject is geschikt voor leden met ruime ervaring binnen de JOVD. Bijvoorbeeld als afdelingsvoorzitter, politiek commissaris of binnen een landelijke projectgroep of commissie. Daarnaast is het voor deelnemers een vereiste om (bijna) klaar te zijn met je studie en je al enige tijd bezig te houden met de eerste stappen binnen je carrière. Een certificaat van een regionale leerschool is een pré bij je sollicitatie voor het PJO-parlement. Houd onze sociale media, Wiegelweb en de mededelingen op Mijn JOVD in de gaten zodat je er op tijd bij bent.