Bestuur
Dit is de JOVD

Bestuur

Ontmoet de hoofdbestuursleden van de JOVD.

Het Hoofdbestuur is het hoogste bestuursorgaan van de JOVD, maar organiseert in principe niets op lokaal niveau. Het Hoofdbestuur heeft veel taken en verantwoordelijkheden, waaronder het onderhouden van interne en externe contacten, het bijhouden van de financiële en secretariële administratie, het coördineren van promotionele of politieke campagnes en het organiseren van grote landelijke evenementen. Op deze pagina kun je kennis maken met het Hoofdbestuur van de JOVD.

 • Rick Oudshoorn
  Voorzitter

  Rick Oudshoorn

  Rick Oudshoorn is de Landelijk Voorzitter van de JOVD. Als Landelijk Voorzitter geeft Rick dagelijks leiding aan de vereniging en aan het Hoofdbestuur van de JOVD.
 • Hilde Wendel
  Vicevoorzitter, Bestuurslid Organisatie

  Hilde Wendel

  Hilde Wendel is de vicevoorzitter van de JOVD. Zij ondersteunt de voorzitter in het uitvoeren van zijn taken. Als Bestuurslid organisatie ziet zij erop toe dat alle evenementen in goede banen worden geleid.
 • Marc Uijen
  Penningmeester

  Marc Uijen

  Marc Uijen waakt als Landelijk Penningmeester over de financiën van de vereniging. Hij draagt er zorg voor dat de vereniging financieel gezond blijft en dat de verenigingsgelden de goede kant op blijven stromen.
 • Wilbert Frieling
  Bestuurslid Voorlichting

  Wilbert Frieling

  Wilbert Frieling is als voorlichter de landelijke spreekbuis van de JOVD. Via hem worden de contacten met de media onderhouden en worden persberichten vanuit het landelijk bestuur naar buiten gebracht. Wilbert adviseert het bestuur eveneens over haar mediastrategie en streeft zo de ideeën en de acties van de JOVD op passende wijze uit te dragen.
 • Raoul van de Moosdijk
  Bestuurslid Promotie & Ledenwerving

  Raoul van de Moosdijk

  Raoul van de Moosdijk is verantwoordelijk voor de Promotie en Ledenwerving van de JOVD. Hij zorgt ervoor dat liberale jongeren de weg naar de JOVD en haar activiteiten weten te vinden.
 • Jochem Stoeten
  Bestuurslid Scholing

  Jochem Stoeten

  Jochem Stoeten gaat binnen het bestuur over de portefeuille Opleiding en Training. In deze rol is Jochem de drijvende kracht achter het talentmanagement en de educatieve strategie van de JOVD. De JOVD staat bekend als dé politieke leerschool van Nederland. Om dit waardeoordeel waar te maken, zorgt Jochem ervoor dat er trainingstrajecten, workshops, trainersdagen en verdiepende trainingen op doorlopende basis worden aangeboden binnen de vereniging.