Club '49
Dit is de JOVD

Club '49

Het donateursnetwerk van de JOVD.

Wat is Club '49?

Club '49 is het donateursnetwerk van de JOVD. Wij brengen alle liberalen, jong en oud, die de JOVD een warm hart toedragen, met elkaar in contact. In alle hoeken van de samenleving vind je (oud-)JOVD'ers terug: de top van het bedrijfsleven, de journalistiek, in allerlei volksvertegenwoordigingen en zelfs in het Torentje. Club '49 verbindt hen middels een exclusief netwerk.

Donateurs krijgen de kans om met elkaar in contact te komen tijdens de diverse activiteiten die Club '49 organiseert. Denk daarbij aan de exclusieve donateursborrels op de JOVD-congressen of een wijnproeverij in de zomer. Donateurs worden middels een nieuwsbrief voor deze activiteiten uitgenodigd, waarbij deelname uiteraard nooit verplicht is.

Waarom doen we het?

Club '49 heeft twee heldere doelstellingen. Allereerst vormt Club '49, zoals hierboven beschreven, een exclusief netwerk voor iedereen die de JOVD een warm hart toedraagt. Het tweede doel van Club '49 is eveneens van groot belang: de JOVD minder afhankelijk maken van overheidssubsidie en laten zien dat subsidie voor politieke partijen niet noodzakelijk is. Dit door het bedrag aan donateursinkomsten te vergroten.

Ook donateur worden?

Doneren is mogelijk vanaf slechts 49 euro per jaar. Met dank aan het feit dat de JOVD de ANBI-STATUS (Algemeen Nut Beoogde Instelling) heeft verkregen, zijn deze donaties JOVD fiscaal aftrekbaar.
Dankzij iedere gedoneerde euro wordt de JOVD minder afhankelijk van subsidie, waar we donateurs graag voor bedanken. Donateurs die een extra grote bijdrage leveren, kunnen zelfs aanspraak maken op extra voordelen. Een overzicht:

Ook doneren?

Gebruik daarvoor het donatieformulier!