Lustrum
Dit is de JOVD

Lustrum

De JOVD is 70 jaar 'Legendarisch'.

Op 26 februari 2019 schrijft de JOVD precies 70 jaar lang geschiedenis. Om deze historische mijlpaal te vieren, zal de vereniging een jaar lang in het teken staan van de legendes die de Nederlandse politiek hebben veranderd.

Als politieke jongerenorganisatie heeft de JOVD in haar 70-jarig bestaan sterk aan deze veranderingen bijgedragen. Vanzelfsprekend door het klaarstomen van vele daadkrachtige politici, maar eveneens door haar eigen handelen. Zo is de JOVD de initiatiefnemer geweest achter het fameuze Des Indes-beraad; het initiatief dat de grondslag heeft gevormd voor het eerste paarse kabinet dat ons land gekend heeft.

Paars is eveneens de kleur die de JOVD ter ere van onder andere deze prestatie een jaar lang met trots zal dragen. De vereniging zal dit jaar dan ook het paars van het latje halen om een legendarisch lustrumjaar neer te zetten.

Lustrumprogramma

Lustrumcongres 2019

Datum: 12 en 13 oktober 2019
Locatie: Van der Valk Hotel Amersfoort.

In navolging van de Dies Natalis, zal dit najaar ons lustrum nogmaals groots gevierd worden op ons Lustrumcongres! Zowel leden, als oud-gedienden en vrienden van de JOVD zijn welkom op dit congres. Het belooft een LEGENDARISCH lustrumcongres te worden op een fantastische locatie, namelijk ons geheel eigen JOVD Paleis, in het centraal gelegen Van der Valk Hotel Amersfoort.

Benieuwd naar deze locatie? Splinter en Roos geven je graag een rondleiding:

Heb jij al een passe-partout of een ticket? Dan is je deelname aan het congres in ieder geval verzekerd. Mocht je echter je deelname willen verrijken met extra luxe, dan zijn hiervoor tevens verschillende supplementen beschikbaar gemaakt. De supplementen bieden opties voor een omzetting naar een luxe kamer met bubbelbad en eenpersoonsgebruik.

Bemachtig hier je arrangement en verzeker jezelf van een legendarisch weekend!

Club '49 Reünieborrel

Datum: 12 oktober 2019
Locatie: Van der Valk Hotel Amersfoort.

Speciaal voor donateurs biedt donateursnetwerk Club '49 op het Lustrumcongres een reünieborrel. Onder het genot van een koud biertje en een bitterbal zullen hier mooie herinneringen worden opgehaald. Ook is er de optie om een couvert te bestellen om deel te nemen aan het aansluitende lustrumdiner. Klik op de onderstaande link voor meer informatie en het aanmeldformulier.

Mocht je nog geen donateur zijn, maar ben je geïnteresseerd? Neem ook dan gerust even een kijkje op de reüniepagina en wordt donateur. Dan profiteer jij gelijk mee van alle voordelen!

Meld je aan voor de Club '49 Reünieborrel!

Terugblik

Dies Natalis 2019

Datum: 23 februari 2019
Locatie: Koninklijke Industrieele Groote Club, te Amsterdam

De JOVD pakte begin 2019 uit voor de viering van haar zeventigste verjaardag! Dit veertiende lustrum werd gevierd met een uitgebreid galadiner met onze Ereleden, Liberalen van het jaar en andere hoogwaardigheidsbekleders, gevolgd door een feestelijke dansavond. Een onvergetelijke avond.

Passe-partout

Het JOVD Lustrum van 2019 wordt legendarisch! Met drie extra activiteiten, een lustrumboek en veel oude bekenden gaan we er een feest van maken aankomend jaar. En we willen zorgen dat het voor jou zo betaalbaar mogelijk is. Daarom biedt de JOVD in het lustrumjaar een heuse Passe-Partout aan voor het lustrum voor leden van de JOVD! Ben je geen lid, maar wel lid geweest en wil je het lustrum meemaken? Ook voor jou heeft de JOVD heel gunstige aanbiedingen. Mail daarvoor naar lustrum@jovd.nl.

Helaas zijn alle passe-partouts uitverkocht. Dit betekend echter niet dat je iets hoeft te missen. Houd goed onze updates in de gaten op Facebook, en wees er als eerste bij wanneer de ticketverkoop opent!

Merchandise

Merchandise1.jpg Speciaal voor haar lustrumjaar biedt de JOVD een beperkte editie van verenigingsaccessoires aan.Voor hen die de feestelijkheden van de JOVD op gepaste wijze willen uitdragen, zijn in onze speciale online lustrumshop passende memorabilia beschikbaar gesteld. Werp vandaag nog een blik op ons assortiment aan lustrumartikelen, want deze items zijn enkel voor een jaar beschikbaar!

Neem een kijkje in het legendarische lustrumassortiment!

Merchandise2.jpg

De bovenstaande lustrumartikelen zijn zoals men in het modern Nederlands roept, een limited edition. Wees er dus snel bij!