Reünieborrel
Lustrum

Reünieborrel

Om terug te denken aan die mooie oude tijd, bij te praten met oude bekenden en het lustrum mee te vieren!

Club '49 - JOVD Reünieborrel

Dit jaar bestaat de JOVD 70 jaar. Daarom wordt er tijdens het lustrumcongres op 12 oktober 2019 een grote reünie georganiseerd voor alle oud-leden. Deze reünie wordt georganiseerd door Club ’49, het donateursnetwerk van de JOVD.

Club ’49 is een aantal jaar geleden opgericht om de JOVD minder afhankelijk te maken van subsidie en toegankelijk voor alle oud-leden die de JOVD een warm hart toe dragen. Meer informatie over het donateursnetwerk, vindt u hier.

Wie zich nu aanmeldt als donateur van Club ’49 steunt de JOVD en krijgt gratis toegang tot de reünieborrel. Het wordt genieten met bier en bitterballen, net zoals vroeger! Oud-leden zijn ook van harte welkom om deel te nemen aan het lustrumdiner en het avondprogramma bij te wonen. Het diner begint meteen na de borrel, met daarop volgend een spectaculair avondprogramma.

Wanneer: JOVD Lustrumcongres, op zaterdag 12 oktober 2019.
Hoe laat: van 17:00 tot 18:30.
Waar: Van der Valk Hotel Amersfoort, Ruimtevaart 22, 3824 MX Amersfoort.

Hoe leuk zou het zijn om al je oude JOVD vrienden en vriendinnen weer eens te zien en herinneringen op te halen aan die mooie tijd? Help ons en verspreid deze uitnodiging onder al je oude JOVD maatjes.

Ja, natuurlijk steun ik mijn oude club en word ik donateur

Ben je nog geen donateur? Voor het minimale bedrag van € 49,- per jaar steun je de JOVD, houden we je op de hoogte én krijg je gratis toegang tot deze reünieborrel. Wie zich nu inschrijft betaalt voor 2019 en 2020 maar één keer € 49. Natuurlijk mag je ook een hoger bedrag doneren, heel graag zelfs!

Uiteraard is het ook mogelijk om de JOVD te ondersteunen met een aftrekbare gift (ANBI schenking). Als je hier interesse in hebt neemt de JOVD penningmeester graag contact op. Laat dan je gegevens achter via het volgende formulier.

Nee, ik wil de JOVD niet ondersteunen, maar wel naar de borrel komen

Wil je geen donateur worden van Club ’49 en dus de JOVD niet financieel ondersteunen maar wel graag deelnemen aan de reünieborrel? Dat kan natuurlijk. Meld je vandaag nog aan! Voor € 20 kun je deelnemen aan de reünieborrel op 12 oktober.

Reserveer een couvert

Donateurs kunnen na de reünieborrel blijven eten, als lid van Club ’49 betaal je maar € 25. Uiteraard kun je met je hele oude bestuur of vriendenclub komen en aan een tafel van je eigen “generatie” JOVD’ers plaatsnemen. Na het diner ben je ook van harte welkom bij het avondprogramma.